Baterii Trojan USA

    Fondată în 1925 de către George Godber și Carl Speer, Compania Trojan este cel mai important producator mondial de baterii cu ciclu adanc (deep cycle). Fie ca vorbim baterii inundate (cu elctrolit), AGM sau GEL, Trojan a modelat lumea tehnologiei bateriilor cu ciclu adanc de descarcare prin mai mult de 85 de ani de experiență de fabricație a bateriei.
Odată cu inventarea bateriei necesara masinilor de golf pentru vehiculul Autoette în 1952, Trojan a devenit pionier in dezvoltarea tehnologiei de baterii cu ciclu adanc pentru industria masinilor de golf. Pentru compania Trojan, aceasta moștenire de conducere și inovare predomină si în prezent pe piata mondiala a bateriilor cu ciclului de adanc, acoperind aplicatii pentru golf si utilitare, vehicule de energie din surse regenerabile, transport, mașini de podea, nacele, platforme aeriene, maritime și vehicule de agrement.

  Bateriile Trojan comercializate de REDRESOARE SRL sunt fabricate doar in SUA si inglobeaza cele mai noi tehnologii de productie ale companiei Trojan precum :

 -          Trojan’s Grid Technology, este tehnologia prin se optimizeaza fluxul de current prin intermediul retelei Grid, oferind o performanta exceptionala a bateriei, reducand timpii morti si costurile totale de intretinere a bateriei Trojan 
 -          Maxguard T2 separator, prin aceasta tehnologie bateriile Trojan, pastreaza canalele de acid deschise mai mult in timpul procesului electrochimic astfel incat se reduce riscul stratificarii. Asadar Maxguard T2 Separator sustine performanta bateriilor Trojan, oferind acestora o durata de viata mai mare si costuri semnificativ mai reduse de intretinere.
 -          Alpha Plus Paste impreuna cu T2 Tehnology, este combinatia dintre o formula de pasta cu densitate ridicata dezvoltata cu precizie pentru a oferii performante remarcabile si tehnologia T2, impreuna aceste doua tehnologii cresc deodata atat energia sustinuta cat si capacitatea in amperi ora (Ah) rezultand astfel o putere mai mare a bateriilor Trojan si o  functionare mai indelungata pentru aplicatia dumneavoastra.


Pagina 2 din 2
<<<12